enveloppe icoon facebook zoeken

Tarot Reisgids voor dwazen

Dit toegankelijke boek geeft je de handvatten om bewuster jouw reis te vervolgen. Lees meer …

boekomslag Tarot reisgids voor dwazen

Met het Tijdgeestmodel duidt Jeroen Visbeek de geest van de tijd met behulp van de precessiekalender en het Dierenriemmodel. Uit het Tijdgeestmodel volgen cycli (met jaartallen) voor beschavingen met tijdperken van 2000, 180 en 15 jaar. Over het Tijdgeestmodel schrijft Jeroen boeken, artikelen en een blog. Het model presenteert hij in lezingen, radioprogramma's en eigen video's.

VISW3B wordt zodisign

Mijn webdesignbedrijfje VISW3B heeft nu ik ben geëmigreerd naar Frankrijk ook een nieuwe start gemaakt. En bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe naam: zodisign.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo met bijbehorend vignet, tagline en pay-off. En natuurlijk heeft het vernieuwde webdesigbedrijf ook een nieuwe, tweetalige website: zodisign.fr en de dubbelganger zodisign.nl (beide tweetalig, alleen de ene opent in het Frans, de andere in het Nederlands. De website van zodisign is compleet nieuw opgezet volgens de laatste ontwerptrends voor websites.

Ik en mijn man Alfred willen met zodisign naast de Nederlandse markt ook de Franse markt gaan bedienen. Niet in de laatste plaatst die van de Nederlandse emigranten.

Website zodisign
Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 30 augustus 2024 © 2004-2024